Diensten

Internet Strategie

De wereld wordt steeds digitaler, en uw organisatie kan niet achterblijven. Maar hoe pakt u dit nu concreet aan? Hoe zorgt u ervoor dat u uw targets behaald met behulp van het internet? Stratilium kijkt met u mee. We analyseren hoe we uw strategie zo effectief mogelijk kunnen laten aansluiten met de mogelijkheden van het internet.

Stratilium heeft een rijke ervaring met online strategie. We begrijpen hoe we uw huidige strategie online kunnen toepassen, en hoe u uw gekoppelde doelen online kan bereiken. Neem contact met ons op, om te kijken hoe we uw strategie succesvol online kunnen inzetten

Online Marketing

Als het nu gaat om social media, Google Adwords of een serie Youtube filmpjes, Stratilium helpt uw marketing campagne tot een succes te maken. Met jarenlange ervaring in het online marketing segment begrijpt Stratilium welke campagne op welke doelgroep werkt.

We bekijken uw marketing targets vanuit het perspectief van de commerciële strategie. Uitgaande van die commerciële strategie en de marketing doelgroep ontwikkelen we dan een plan om uw marketing campagnes te verwezenlijken en uiteindelijk uw targets te behalen. Stratilium beschikt over een breed netwerk van professionals die u kunnen helpen bij iedere stap van dit proces.

Neem contact met ons op om te bekijken hoe we uw marketing strategie een succes kunnen maken.

Omslag naar Mobiel

In 2013 steeg het gebruik van email op mobiele apparaten met 21%, praktisch de helft van alle email wordt gelezen op een smartphone of tablet en meer dan de helft van al het internetverkeer gebeurt op een smartphone or tablet.

Het internet is inmiddels mobiel, en u kunt niet achterblijven. Stratilium heeft de kennis in huis om u te helpen met de transitie naar mobiel. Of het nu de ontwikkeling is van uw website zodat die goed leesbaar en bereikbaar is op smartphones, of de ontwikkeling van een app op iOS en Android. Stratilium begrijpt de pijnpunten en drempels die ontstaan bij mobiele websites, en heeft het test-gerij om ervoor te zorgen dat uw website op ieder platform goed bereikbaar is.

Neem contact met ons op om te kijken hoe Stratilium u kan helpen met de omslag van uw website of app naar mobiele apparaten.

Software Project Management

Het ontwikkelen van applicaties, online of offline, is soms zeer ingewikkeld. Stratilium heeft een methode ontwikkeld waardoor deze projecten op tijd afkomen, binnen het budget.

Stratilium kan op ieder moment in een project binnen stappen om het beheer in controle te nemen, van de opzet en het optekenen van de specificatie, tot een second opinion over de geleverde kwaliteit. Stratilium beschikt over eigen ontwikkelaars die kwalitatief hoogwaardige producten opleveren, hoewel samenwerken met uw ontwikkelteam ook geen probleem vormt.

SEO & Adwords

Het hebben van een website is al jaren geen differentiërende factor meer. Iedereen heeft een website. Maar hoe goed je website wordt gevonden bepaald wel hoe succesvol u bent online. Vanuit uw strategie help Stratilium organisaties om goed te worden gevonden. Door middel van technische en inhoudelijke aanpassingen zorgen we ervoor dat uw website hoog ranked in de zoekresultaten van Google, Bing en/of een andere zoekmachine.

Stratilium heeft een zeer sterke methode ontwikkeld voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij zorgen ervoor dat uw website op de juiste zoekwoorden zeer hoog scoort. Dit kan in combinatie met online advertenties (banners, adwords), waarbij een goede afstemming wordt gemaakt tussen de advertentieresultaten en zoekresultaten.

Search engine advertising, zoals adwords, kan een goede toevoeging zijn om de juiste gebruikersgroepen te trekken naar uw website. Stratilium beschikt over de expertise om effectief deze advertenties in te zetten om uw strategie te verwezenlijken en uw targets te behalen.

Analyse & Business Intelligence

Uw website draait, en u heeft een constante stroom bezoekers op uw website. Maar wat doen deze bezoekers nou precies? Hoe komen ze op uw website, en welke marketing technieken renderen goed? Stratilium heeft expertise in het gebied van analyse en business intelligence. We analyseren uw bezoekers patronen en uw advertentie methoden, via bekende en eigen ontworpen metrieken. Deze koppelen we vervolgens aan uw besluitvorming. Zo creëert u statistisch onderbouwde besluitvorming.

Zelfs als u nog geen of heel weinig data heeft kunnen we inzicht krijgen in uw internet activiteiten en resultaten. Op die manier kunt u uw strategie met zekerheid toepassen, data-driven decision making.