Diensten

We bieden bij Stratilium een breed pakket aan marketingdiensten aan.
Lees er hier meer over. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Contact

Hulp bij online marketing

Uw digitale strategie is de basis van uw marketingactiviteiten. Dit hoeft geen ellenlang rapport te zijn: onze kennis en ervaring helpt om snel tot de kern te komen en een grondige, effectieve koers uit te stippelen.

Met deze richting als uitgangspunt helpen we u uw doelgroep te bereiken met effectieve online marketingcampagnes. Wij helpen u bij het opzetten, verbeteren en onderhouden hiervan.

Lees hier meer over onze aanpak op het vlak van digitale strategie.

Google Ads

Wilt u adverteren in Google? Als onderdeel van uw strategie kan dat een oplossing voor u zijn. Wij helpen u hier graag mee. Er zijn vele soorten Google advertenties:

  • Search ads: de basis van elke betaalde internet marketingcampagne
  • Shopping: ideaal voor e-commerce en webshops
  • Dynamische zoekadvertenties: automatische advertenties op basis van uw website content
  • Video: advertenties op YouTube

Natuurlijk adviseren wij u in wat de beste optie voor uw bedrijf is.

Met 25 jaar ervaring zijn wij de Google Ads specialist van Utrecht en omgeving. Wat ons betreft is het inzetten van Google Ads onmisbaar in elke internetstrategie.

Wij kunnen u niet alleen helpen met het opzetten van uw Google advertenties, maar ook bij het verbeteren ervan. Wij zorgen dat u efficiƫnter adverteert. Met andere woorden: meer rendement behalen en dus met minder geld meer resultaat bereiken.

SEO – Zoekmachine optimalisatie

Wilt u beter gevonden worden in Google? Wij hebben 25 jaar ervaring met zoekmachine optimalisatie. Dit doen we met een houdbare methode, door te zoeken naar uw specialisatie en daarop te focussen. Zo maken we onderscheid en zetten we uw kennis en ervaring in om uw positie in Google te versterken. Een zoekwoordenonderzoek is hier uiteraard onderdeel van.

Zoekmachine optimalisatie gaat hand in hand met zoekmachine adverteren. Bent u van plan Google Ads in te zetten? Dan is het aan te bevelen ook zoekmachine optimalisatie toe te passen.

Meer informatie over onze diensten

Wilt u meer weten over hoe we u precies van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op: