Werkwijze en Visie

Stratilium is een internet marketing bureau met een sterke strategische focus en
expertise in het maken van een marketingplan. Hoe gaan we te werk?

Contact

Doelstellingen

We beginnen met uw doelstellingen als organisatie. Wat wilt u bereiken? Welke marketingactiviteiten heeft u daarvoor ontplooid en hoe is dat gegaan? Kunnen er dingen anders of beter?

Marktanalyse

Vervolgens bekijken we de markt waarin u opereert. Het is belangrijk om deze goed in kaart te brengen. Zo zien we wat we van uw concurrenten kunnen leren, maar ook waar de kansen en mogelijkheden liggen.

De juiste strategie

Voor het maken van het juiste plan is geen magische formule beschikbaar. Een strategie is altijd op maat gemaakt, geheel aansluitend op uw doelstellingen, wensen en de unieke omstandigheden in uw markt.

Een strategie is altijd op maat gemaakt

Er zijn veel factoren van invloed op het bepalen van de juiste koers en het maken van een online marketingplan. Denk aan:

  • Uw doelstellingen
  • Uw klanten (B2B of B2C?)
  • Uw transactietype (online of offline?)
  • Uw specifieke product of dienst
  • Doen uw klanten herhaalaankopen of juist niet?
  • Wat is uw concurrentiepositie?

Snel keuzes door kennis en ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de markt, zijn we bij Stratilium in staat om zeer snel keuzes te maken voor de korte termijn. Dit kan in de praktijk bijvoorbeeld betekenen dat we besluiten te stoppen met een aantal advertentiekanalen en de focus verleggen naar enkele, de meest effectieve, kanalen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze aanpak en onze visie? Vaak kunnen we al snel een verschil maken door uw huidige activiteiten onder de loep te nemen en daarin duidelijke keuzes te maken.